miercuri, martie 5

2. Mesaje

2.1.1.1 In Bucurestiul A.I. 10 traia un tanar care mergea la scoala si juca fotbal si arunca cu bulgari in masini. I s-a oferit sansa sa mearga in tabara si a mers cu cativa colegi si colege caci ii placea compania lor

2.1.1.2 Acest tanar a avut o nastere remarcabila, neavand mama, tatal sau ramanand gravid dupa ce se intorsese din Republica Moldova cu un copil si un rinichi despre care a declarat autoritatilor romane ca le-a scos din el, caci a ramas gravid cu un copil al lui Cici si i-a crescut un rinichi in plus.

2.1.1 Tanarul a mers in tabara si s-a distrat si a baut pentru prima oara in viata si chiar a fumat o tigara caci era indragostit de o femeie. Si cum statea aplecat asupra barului consumand al treilea pahar de votca deodata s-a ingalbenit tot la fata si s-a simtit rau si albul ochilor si el s-a ingalbenit.

2.1.2 S-a dus in camera la el si s-a intins in pat in timp ce camera se invartea si atunci a aparut in fata lui Ilau si i-a zis "Tu imi vei duce mesajul mai departe si vei spune oamenilor ca Eu stau deasupra lor si ei sunt ai Mei si sa Ma venereze."

2.1.3 Si tanarul s-a speriat si a dat sa cheme diriginta dar pana sa iasa din camera Ilau i-a pus mana pe umar zicandu-i: "Nu-ti fie teama caci nu imi plac copiii tineri si nu iti voi baga mana in pantaloni, dar fa ce ti-am zis caci iti va fi bine; de nu, galbeata ochilor se va intoarce mereu. Tu vei fi trimisul Meu si ti se va zice Prietenul lui Ilau."

2.2 Si Ilau se arata in toata splendoara lui, in forma Ilaului, Tatalui si Cici, si parasi pe Prietenul lui Ilau.

2.3 Si Ilau i-a lasat Prietenului lui Ilau un CD cu un Tutorial PDF despre cum sa fii profet, in care scria urmatoarele:

A. Descurajeaza oamenii in a gandi caci altfel se vor intreba despre mine si isi vor da seama ca nu exist.
B. In baza punctului A, incurajeaza orice activitatea care fac oameni mai prosti, slava Mie, am facut destule.
C. Fa o biserica.
D. Aceasta Biserica trebuie sa nasca cele mai mari aberatii si sa minta si sa subjuge oamenii.
E. Toate celalate religii sunt un virus care a intrat in program cand va programam pe voi.

2.4 Dar prietenul lui Ilau a recunoscut ca acest CD nu este defapt trimis de Ilau ci de virusul din Intstrumentul lui Ilau si a fost facut ca sa il deruteze asa ca l-a aruncat la gunoi.

Niciun comentariu: