miercuri, martie 5

3. Miracolele

3.1.1 Prietenul lui Ilau a trait apoi inca 8 ani o viata pasnica lucrand ca D.J. la un hotel si nu a mai pomenit de intalnirea cu Creatorul, Ilau.

3.1.2 Si lucrand ca D.J. a fost nevoie de el sa rapare un calculator care dadea bluescreen si nu vroia sa porneasca. Stapanii calculatorului erau absolut convinsi ca trebuie sa il formateze dar Prietenul lui Ilau a pus mana pe el si a pornit si stapanii au zis ca este un miracol.

3.1.3 Si apoi niste redactori de la un trust de presa au vrut sa faca o emisiune tampita despre niste subiecte neinteresante si au pus melodia din Braveheart in generic dar Prietenul lui Ilau a dat drumul la televizor si ratingul nu a fost asa de prost si asta a fost un miracol.

3.2.1 Si apoi Prietenul lui Ilau s-a intrebat daca a dobandit superputeri de la radiatia de la antenele GSM dar si-a adus aminte ca defapt erau puteri chiar de la Marele Creator, Ilau, si si-ai adus aminte de el si a zis "Phai, tre sa fiu Prefect."

3.2.2 A plecat Prietenul lui Ilau sa fie prefect dar apoi si-a adus aminte "Phai, trebuia sa fiu profet nu prefect."

3.3 Si a inceput sa imprastie cuvantul domnului cum isi imprastie studentii saminta prin camin si nu multi l-au ascultat, inafara de cativa apostoli dedicati.

Niciun comentariu: