joi, martie 6

Sfaturi Ilauiene de viata

Trebuie sa ma rog in fiecare dimineata la Ilau?
Da, in fiecare dimineata trebuie sa reciti o rugaciune pentru Creatorul Ilau. Statisticile arata ca marea majoritate a celor care nu se roaga si nu il venereaza zilnic mor de cancer sau de batranete.

Este ok sa beau un suc in hypermarket si apoi sa nu ma duc cu sticla goala la casa?
Este ok, dar probabil vei fi calcat de masina, pentru ca Ilau nu tolereaza furtul intestinal. Incearca sa ai rabdare asa cum a avut Prietenul lui Ilau rabdare 8 ani de zile dupa revelatia ce a avut-o in tabara; Ilau este milostiv si iti va da in viata tot sucul pe care ti-l doresti.

Prietena mea a zis ca este virgina, cum pot sa aflu daca chiar este si ce spune Ilau despre aceasta?
Cel mai important este ca prietena ta sa fie virgina in fund, altfel va fi impura si trebuie sa te feresti de astfel de femei. Deobicei o femeie care nu este virgina in fund va avea poze cu ea in chiloti pe Hi5. Desi uneori dorinta este mare, cel mai bine este sa te abtii de la fundul prietenei tale pana cand veti fi insurati si nu vreti mai vrea copii. Pana atunci poti incerca alte placeri, cum ar fi sexul la subrat sau indoitura genunchilor.

As vrea sa iau un examen, si sunt foarte tentat/a sa copiez...
Daca te rogi la Ilau inainte de fiecare examen de 20 de ori pe zi si nu citesti nici un pasaj din carte mai mult ca sigur il vei lua. Incearca sa asculti povesti pe Vinil care au o anumita relevanta legata de materia ta. Prietenul lui Ilau nu a acceptat niciodata sa invete PDF-ul lasat de Ilau ca o tentatie, pentru ca orice carte care nu indobitoceste probabil este impotriva lui Ilau. Daca incerci sa copiezi vei arde in propriul apartament.

5 comentarii:

Alex TG spunea...

niste 10 porunci sau ceva de genu nu exista?

Anonim spunea...

Te indoiesti de integritatea preamaritului Ilau??! (ba da, vor aparea catd e curand in format LP)

Anonim spunea...

si daca stau la casa si nu la apartament...?

Anonim spunea...

Atunci vei arde in primul apartament in care vei intra.

Adi spunea...

M u i e la iehovisti, mormoni si atei!