joi, martie 6

Cine suntem noi?

Noi suntem urmasii Prietenului lui Ilau, un mare om si profet trimis pe pamant sa disemineze cuvantul Marelui Creator si Atotputernicul Ilau. Noi ne numim Ilaurieni.

Pana nu de mult am stat in secret dar acum congregatia noastra de 800.000 de crediniciosi nu mai poate sta in umbra, asa ca am decis sa iesim la lumina.

Credem ca Ilau a creat universul in anul crestinilor 1985, care pentru noi este Anus Ilau 0. Ilau este o fiinta mare si imateriala, este infinitul, este inceputul si sfrasitul. Ilau este Unul dar defapt este Trei - Ilau, Tatal si Cici, pentru ca aceasta nu e religie politeistica primitiva.

Credem ca Ilau a creat lumea si a dat fiecarui obiect care exista o memorie, facand-o sa creada ca a existat inaintea Anulusului 0 (anul 1985 dupa calendarul pagan). Din nefericire in Instrumentul Sau cu care a creat lumea a intrat un virus si astfel Creatiile Sale au primit pedeapsa altor crezuri, care sunt false si malefice.

Prietenul lui Ilau este un om inimaginabil de marinimos si un conducator vajnic, el ne ghideaza sufletele si spiritele in viata, invatandu-ne despre Creator.

In Biserica noastra vei gasi liniste si pace si raspunsuri la toate intrebarile vietii, precum si confort cand viata te loveste cu cele mai mari necazuri. Bratele noastre sunt deschise pentru toti.



Simbolul credintei noastre, Vinilul. (Geneza 1.3.1)




Simbolul simplificat, Sfantul Disc.


Noi credem ca baza credintei noastre este Cartea Luminoasa, un tom de scrieri relevate in principal de catre Prietenul lui Ilau, care povesteste despre viata acestuia si ne invata despre Univers si Marele Creator, Ilau.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Hai ca sunteti tari, am zis ca-s original da vad ca voi/tu ai blogul de genul asta dinaintea mea :)

Anonim spunea...

aa ba nu. am facut blogu inainte :P

Anonim spunea...

Nu stu sincer despre ce vorbesti. Sntem toti fapturile lui Ilau.

Anonim spunea...

adevarat :)

Alex TG spunea...

Foarte tare. Vreau sa fiu si eu Ilaurian.

Anonim spunea...

Nenica, bre nea Ilau asta, ai luat-o razna frate, de tot! Mai bine schimba titlul blogului in spitalu.noua.ro

Anonim spunea...

Nici macar nu ai curajul sa stai in fata lui Ilau si sa iti rostesti numele adevarat. Nu-i nimic, puterea lui Ilau e nelimitata, si gonadele tale vor plati pretul necredintei in dumnezeul adevarat, Ilau!

Anonim spunea...

Preamarite Ilau , mare este intelepciunea ta si pline de talc sunt invataturile tale.Insa ca un bun enorias si propovaduitor al credintei Ilauriene cred ca ar trebui sa stii ca exista o religie pagana care-ti ia numele in desert.Aceasta credinta e Nescafism ,care pretinde ca ea detine adevarul absolut(ceea ce este neadevarat),zeul acesta este Nescafé(sau Nescaffa) si impreuna cu celelalte parti indivizibile ale sale(Duhul Cafea,Preaalbul Lapte si Preadulcele Zahar) formeaza Sfanta Treime Nescafé.
Ma rog Tie , umilul servitor, sa aduci in fata judecatii tale aceasta blasfemie si sa sa slobozesti asupra lor foc si boala, urgii si dezastre naturale pentru a ii indruma catre dreapta credinta.

Nicotin spunea...

Preamaritul Ilau nu recunoaste existenta altor zeitati in afara de propriul sine dat fiind faptul ca acest lucru ar fi o blasfemie in sine si orice lucru nou este un lucru rau si plin de urgie. Tousi Preamaritul Ilau isi va face timp personal pentru a investiga acuzele si cel mai probabil va purcede la slobozirea urgiilor. Ilau fie cu tine!

Anonim spunea...

????????????????????????????????????

Anonim spunea...

Dincolo de batjocura infantila pe care o practicati sunt curios daca aveti dreptul de a folosi piesele lui grigoriu.

Anonim spunea...

apropos, voi face demersusi sa vad cu ce drept batjocoriti memoria Mihaelei Runceanu si a lui George Grigoriu

Bogdan spunea...

De astazi devin si eu Ilarian. Unde ma inscriu? :))