duminică, martie 9

F.A.Q

Voi chiar sunteti pe bune?
Da, suntem o religie care a trait in secret timp de 16 ani, pentru ca societatea romaneasca nu era pregatita pentru afirmatiile pe care le facem noi despre univers, om, si femei.

Exista si un Dumnezeu (crestin-ortodox preferabil) adevarat pentru un Ilaurian?
Singurul dumnezeu care ne-a facut si care ne protejeaza si ne are sub aripa sa este Ilau. El este inceputul si sfarsitul. El controleaza tot ce faci, de la prima spalare pe dinti de dimineata pana la cea de seara. Orice alt dumnezeu este o fictiune grosolana. Dumnezeul crestin, de exemplu, a fost inventat de un tamplar acum 2000 de ani, bazat pe spusele unui evreu acum mai bine de 5000 de ani. Si evreul ala s-a inspirat de la niste pagani. El oricum nu poate fi decat fals pentru ca Ilau a creat lumea acum 23 de ani, si numai printr-o eroare informatii despre alte religii au intrat in memoriile oamenilor, pe care el le-a facut.

Totusi exista atatea dovezi ca Dumnezeul meu chiar exista!
Ne pare rau, dar sunt false. Dumnezeul tau probabil se bazeaza pe o carte scrisa la misto de niste plictisiti care vroiau sa se faca cunoscuti si adorati. Noi nu suntem asa.

Eu sunt ateu si cred ca nu exista nici un dumnezeu. Cum puteti afirma ca Ilau a facut lumea, cand exista Teoria Evolutiei si alte dovezi contradictorii.
Teoria Evolutiei este si ea un flas grosolan, si toate dovezile contrare au fost facute chiar de catre Ilau. Dupa cum reveleaza Cartea Luminata Ilau a facut toate vietatile care pareau a fi evoluat una din alta, iar apoi le-a acoperit cu pamant. Apoi a facut atomul de carbon care sa induca lumea in eroare despre data mortii acestor vietati. Apoi a facut o geologie falsa pentru a induce omul in eroare despre vechimea pamantului, in sfarsit a facut Acidul Dezoxiribonucleic care defapt nu are nici un rol in viata unei fiinte, decat acela sa va faca sa credeti ca trasaturile unei vietati se transmit ereditar (cand defapt sunt generate aleator de catre Ilau).

De ce Ilau e unul si defapt sunt trei?
Acest lucru nu este pentru ca intai ne-am gandit sa facem o religie politeista si apoi a trebuit sa facem una monoteista pentru a tine fata Imperiului Roman! Este asa pentru ca Ilau zice ca este asa.

In religia voastra exista un pacat originar?
Nu, Ilau nu este un dement care a baut prea mult energizant cum e dumnezeul crestin. Exista boacane originare si suparari initiale, dar Ilau nu a distrus niciodata pamantul pentru ca se suparase pe oameni (l-a distrus ca sa acopere oasele animalelor cu pamant).

Profetul vostru nu s-a sacrificat pentru pacatele oamenilor?
Nu, el traieste, el este Prietenul lui Ilau. Numai un dumnezeu cu juma de intelepciune divina si niste parinti bolnavi la cap ar putea sa-si pedepseasca copilul pentru ce a facut o gloata de cateva milioane de indivizi.

4 comentarii:

Unknown spunea...

ca umil enorias al bisericii lui Ilau, achiesez neindoios si ultramoral ca-i musai sa afurisim ciineste necuratzenia trupeasca si sufleteasca, precum si nevirtutzile ce ne transforma treptat-treptat in nefiintze, serbede si nedemne de scriptura din care, ca pe o seva Dumnezeiasca, iti extragi matale pilda. deci, parinte, dupa cum marturiseshte cartea sfinta, "la casa noua, sfeshtanie noua", noi ti-am pupa poala cu lacrimi in ochi si mucii innodati sub barbie daca ai binevoi sa slujeshti pretz de-un vrednic post si pomelnic si pentru robii lui Ilau: andreanum, mutsunake, chichiutza, karioka, unopinant, raducelfrumos123 si tractoristu, dupa care sa le faci o sfeshtanie de casa noua, la andreanum.org

din sufletele noastre imaculate si neprihanite de cel rau, te-am ruga sa ne invrednicesti si cu un Certificat de Sfeshtanie Sfintzit (formular tipizat, daca se poate ISO), ca sa-l atirnam la loc de impartashanie si gind temeinic, in panoplia lucrurilor de care suntem mindri, ca sa ramiie marturie pentru suflet si posteritate faptul ca andreanum.org este un loc vrednic, ferit de rele, necuviintze si netrebnicii, intru slava lui Ilau, sfintzit fie numele Sau.

Traiti! Lejer.

cuvios,

tractoristu

Anonim spunea...

Minunate sunt caile Ilaului si crede-ma ca ne vom ruga intru succesul vostru, asa cum la fiecare slujba de Paste preotii Ortodoxi se roaga intru sanatatea tinerilor militari de peste hotare care trec cu TAB-urile prin teren minat si uneori o mina explodeaza si penetreaza TAB-ul din voia dumnezeului lor si bucati de metal intra intr-un militar foarte adanc si ii rup organele interne si uneori explozia ii mutileaza fata si ii distruge mandibula astfel incat ii atarna limba pe dinafra si se aud horcaituri si incepe sa curga continutul stomacului, toate din voia dumnezeului crestin.

Dar noi dupa ritul nostru nu luam bani de la credinciosi precum crestinii, ci ne multumim cu certificate de proprietare asupra comoditatilor precum aur, argint si platina, preferabil depozitate in banci elvetiene indicate prin revalatie de catre Prietenul lui Ilau.

Totusi fiind prima sfestanie o vom face gratis, intru mila si slava lui Ilau si prea-binecuvantarea Prietenului lui Ilau.

Anonim spunea...

ceea ce I was privire pentru, multumesc

Viorel Ilisoi spunea...

Sunteti genial(i).