duminică, martie 9

Scrisoare deschisa domnului Ministru al Educatiei si Cercetarii Cristian Adomnitei

Domnule Ministru Cristian Adomniţei,

Salutam eliminarea din programa a uneia dintre cele mai falsificate şi slabe teorii stiintifice si a perspectivelor filosofice critice asupra religiei din manualele de biologie, respectiv filosofie pentru ciclu gimnazial. Intr-adevar, Biserica lui Ilau crede, bazat pe texte antice revelate de catre Profetul si Mantuitorul nostru, Prietenul lui Ilau, ca lumea a fost creata de catre Ilau in anul 1985 si nu incape discutie asupra originii omului si a speciilor.

Credem de asemenea ca, pe langa faptul ca se bazeaza pe dovezi slabe sau chiar inexistente, teoria este mult prea grea a fi inteleasa de elevi, si este mult mai prudent a invata tinerele minti diverse detalii semnificative privind diversitatea biologica asa cum a fost creata de Bunul Ilau, detalii precum circulatia la pesti si respiratia ramei.

Domnule ministru, pe langa aceasta felicitare sincera am vrea sa va trasmitem si o ingrijorare grava. In programa de fizica pentru ciclul gimnazial inca se mai preda Legea Gravitatiei, in contextul Teoriei Relativitatii Speciale si a legilor lui Newton.

Credem cu toata ardoarea ca aceasta Lege a Gravitatiei este cea mai grea dintre toate legile fizicii si nu poate fi abordata de elevii care inca nu au cum sa patrunda cu constiintele lor neformate misterele Universului. In afara de aceasta, Legea gravitatie contravine numeroaselor doctrine religioase care au aparent mai mult "adevar" ca cercetarile stiintfice din ultimii 400 de ani, fiindca unele din aceste doctrine au peste 5000 de ani (desi conform credintelor noastre ele nu pot fi decat false pentru ca lumea dateaza din anul 1985).

Desi am dori sa punem accentul pe perspectiva Ilauriana asupra sistemului fizic asa cum este modelat de catre Ilau si revelat in Cartea Luminata, traim intr-o tara cu libertate de opinie si de credinta, si suntem de parere ca ar trebui sa includeti in manualele de fizica o perspectiva multi-culturala asupra Teoriei Gravitatiei. Biblia Crestina, de exemplu, nu mentioneaz nimic despre proprietatea obiectelor cu o masa mare de a se atrage unul catre altul, iar in religia hindu Brahmanul, spiritul suprem, a creat atractia intre toate obiectele lumii pentru a acentua ideea de dragoste totala. Sa nu uitam religia Scientologica, momentan subreprezentata la noi in tara, care crede ca o civilizatie extraterestra numita Helatrobus a spalat creierele oamenilor facandu-i sa creada ca lumea pe care o cercetam este reala.

Vedeti domnule ministru cat de importanta este abordarea pluriculturala pentru a asigura ca elevii primesc maximum de informatie corecta in scolile romanesti, asigurandu-le un viitor stralucit in contextul globalizarii.

Ca ultima remarca, si legata de cele mentionate mai sus, suntem fericiti asupra deciziei de a include simbolul fiecarei religii in scoli si licee si de a mentine educatia religioasa obligatorie, si ne rugam la Ilau ca Ministerul sa includa si insemnul tinerei noastre religii, atasat.


Cu mulţumiri anticipate,
Voltron
Apostolul Prietenului lui Ilau
Bucuresti, Anul lui Ilau 23



Nota sustinatorilor: Semnati scrisoarea comentand la acest post!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eu, Intiiul semnatar, sustin Biserica lui Ilau, pe Ilau, singurul creator, pe Prietenii lui Ilau si pe prietenii mei care sunt prieteni cu Ilau. Amin.

Anonim spunea...

Contributia ta la combaterea rationalismului pur este inevaluabila. In curand in scoli nu se va mai gandi deloc! Lejer!

Adi spunea...

M u i e la iehovisti, mormoni si atei!

Nicolae Coman spunea...

Dar care este simbolul Bisericii lui Ilau, singurul creator adevărat?