luni, martie 24

Il vrem pe acest om!


Biserica lui Ilau doreste sa recruteze acest om, Prof. Conf. Dr. Univ. Lemeni care crede ca Pamantul este centrul universului, pentru a-l reconverti la religia noastra, si ca, mai tarziu, sa raspandeasca mesajul nostru cu acelasi grad de non-sens ca si pana acum!

9 comentarii:

oedip spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
oedip spunea...

man, ai gresit... E INGINER!!!! oterminat ceva faculta de mecanica la temeshvar... si e ceva asistent la fac de teologie din bucale si are ceva doctorat deci e Dr.

:))))))))

dar e la fel de prost, adica cu sau fara "prof." ca prefix!

Unknown spunea...

Preasfintia Ta, umil imi permit sa semnalez faptul ca sindromul Down, asa cum a fost lasat de Ilau pe pamint, fiintzeaza prın prezentza unui cromozom [b]in plus[/b], si nu in minus, cum gresit te-a sfatuit, prin diavoleasca sa lucrare, consultantu' pe teme lumesti.

Anonim spunea...

@Tracto - imi pare rau sa te dezamgesc, dar ce spui tu este din cunoasterea stiintifica si cu totii stim bine ca stiinta este relativa, si teorii noi se nasc si mor, iar aceasta este o teorie invechita. Eu personal nu am deloc incredere in stiinta, pentru ca oamenii de stiinta sunt mereu in dubiu.

Numai adevarul revelat este absolut, si oricum, aici la biserica lui Ilau nu credem in genetica. Credem ca aleator, Ilau genereaza niste trasaturi pentru oameni, iar sindromul down apare si el la fel de aleator.

Cautam un om cu un cromozom in minus ca sa ii implantam sigla BLI scrisa in cod (GACTGACTCATTCGACTT)

Anonim spunea...

Erezie!Erezie!
Cum indraznesc acesti necredinciosi sa insinueze ca Pamantul este in centrul universului.
Ilau este in centrul universului si Pamantul impreuna cu celelalte planete (inclusiv planeta luminoasa denumita Soare) se invart in jurul aurei sale divine.

P.S:Mi-a aparut Ilau in vis si mi-a grait adevarul!

. spunea...

Din pacate nu am putut viziona tot filmuletul.

Daca prostia mea ma bucura, prostia altora ma intristeaza.

Sa am o zi fericita!

donjoe spunea...

Păi ţinând cont că n-ai fost expus la emanaţiile ambesilului Excretar de Stat, probabil chiar o să ai.

Adi spunea...

Muie la iehovisti, mormoni si atei!

Anonim spunea...

Lemeni e omul patriarhului, tipul smecherasului arivist. Un Dinu Paturica, semidoct si copy-paste-ist, care nu a priceput nimic din stiinta.