sâmbătă, martie 15

B.L.I va pune piatra de temelie pentru Catedrala Manuirii Neamului

Biserica lui Ilau a angjat deja o firma de arhitectura pentru design-ul grandios al lacasului de cult pentru credinciosii in Ilau, viitoarea Catedrala a Manuirii Neamului.

Ca loc ales, B.L.I. s-a hotarat asupra Parcului Izvor, din fata Palatului Parlamentului, teren care speram ca va fi donat de statul roman impreuna cu banii de constructie. Locul este ideal pentru mareata Catedrala, atat pentru ca este o locatie centrala unde se poate amenaja o parcare mare, dar si pentru ca apropierea de sediul Parlamentului simbolizeaza apropierea Bisericii de statul roman.

Firma de executie "9 Mesteri S.A." este cunoscuta in lumea ezoterica pentru numeroase catedrale construite, cat si pentru apartenenta la Marea Loja Masonica a Romaniei. Design-ul arhitectural va fi tinut secret pana la inceperea constructiei, pentru a face o surpiza placuta atat enoriasilor cat si gestionarilor de fonduri de la Ministerul Finantelor.

Un detaliu arhitectonic pe care il putem revela este legat de difuzoarele din aer liber care vor avea o putere de 50000 de MW, purtand slujbele religioase pe calea vibratiilor aerului pana in orasele adiacente Bucurestiului, Pitesti si Ploiesti.



Carcasa boxelor va fi construita din beton armat, putand fi folosita si ca o arma sonica intr-un razboi just.

4 comentarii:

--------- spunea...

Nu ar fi fost oare mai potrivita o locatie in Parcul Copiilor pentru a sublinia legatura sfanta dintre preotime si minorii din cor?

Anonim spunea...

Biserica Lui Ilau nu are preotime si nici minori in cor. Probabil te referi la BOR, care e o secta pagana si nu reprezinta dreapta credinta

--------- spunea...

Acum imi dau seama ce victima oarba a indctrinarii am fost. Iertare! Iertare!

Anonim spunea...

Ilau te iarta fiule. Ilau accepta inapoi la el oaia ratacita, cel mult ii taie alocatia 2-3 saptamani. Ilau fie cu tine!