vineri, martie 14

Biserica lui Ilau sustine PSD-ul

Inalt Prea-Sfintenia sa, Prietenu lui Ilau, Arhipopa al Ardealului, Moldovei, Munteniei si Mehedintului a declarat ca pentru urmatoarele alergeri parlamentare Biserica lui Ilau va sustine P.S.D-ul si va incuraja cei 15.450.000 de enroiasi sa voteze in favoarea partidului lui Mircea Geoana.

Ni se pare normal sa sustinem un anumit partid politic, chiar daca nu o vom face pe fata. Vom introduce mesaje subtile in predicile pe care le tin clericii din toata tara, si vom oficia gratis la nuntile si imormantarile celor care au afisat un poster cu PSD pe gardul casei lor.

Sustine Inalt Prea-Sfintenia sa, Prietenu lui Ilau.

Miscarea controversata a inaltilor prelati ai Bisericii lui Ilau a nascut ceva cuvinte de dispret in randul cetatenilor, dar spiritele enoriasilor sunt calme, acestia avand incredere in cuvintele Prea-Inteleptului Prieten al lui Ilau, ale carui spuse sunt mereu adevar.

E o datorie pe care trebuie sa o replatim. Sincer a fost greu sa alegem intre PSD si cei care acum sunt la putere. Abele tabere ne-au ajutat enorm, dand legi in favoarea noastra. PNL si PD vor primi mereu recunostinta noastra pentru ca au facut publice dosarele securitatii, de care suntem foarte mandrii. Vrem ca tot poporul sa stie cate familii am reconfigurat si cati nevinovati am trimis in Siberia, unde am auzit ca este foarte frumos.

Sustine Apostolul Prietenului lui Ilau, Alcazar

In final, alegerea a trebuit sa fie de partea Social-Democratilor, pentru ca la fel ca si partidul lor, si Biserica lui Ilau este un colos care invarte deasupra capului un mare buzdugan al puterii politice, spun surse din cadrul BLI. In afara de asta, PSD-ul va fi cel care va ajuta BLI sa scoata in sfarsit Legea Gravitatiei din manualele de fizica, o miscare mult dorita de urmasii lui Ilau.

Lejer!

Niciun comentariu: