marți, martie 11

Existenta lui Ilau dovedita stiintific!

Suntem mandri sa va anuntam, dragi prieteni adoratori de Ilau, ca in sfarsit religia noastra nu va mai putea fi ignorata! Am aflat de curand ca un grup de cercetatori britanici lucrand pentru Observatorul Astronomic de la Cambridge au descoperit dovezi irefutabile care sustin geneza Ilauiana si celelalte fundamente ale Bisericii Lui Ilau, inclusiv falsitatea legii gravitatiei newtoniene.

Astfel, cercetatorii britanici, binecuvantati fara indoiala de harul lui Ilau, au descoperit adevarata natura a radiatiei de fundal in domeniul microundelor, pe care alti cercetatori pacatosi, care in curand vor suporta furia lui Ilau, au interpretat-o gresit drept radiatia ramasa de la (ridicolul si de altfel infirmat stiintific) Big-Bang. Cercetatorii de la Cambridge au analizat spectrul radiatiei de microunde si au reusit prin diferite transformari, ghidate fara indoiala de mana calauzitoare a lui Ilau insusi, sa decodifice mesajul ascuns, care s-a dovedit a fi o inregistrare audio a primelor cuvinte ale lui Ilau de dupa geneza, imortalizate si in sigla Bisericii Lui Ilau, care este de altfel universal recunoscuta ca adevarata religie. Mesajul spune "Traiti! Lejer!" si se repeta la infinit, ca un mesaj ocrotitor pe care Ilau l-a pus in loopback pe Sfantul Vinil.

Dupa euforia descoperirii initiale, cercetatorii condusi de Bernard Hill au datat radiatia de microunde cu ajutorul izotopului de Carbon 14 si au ajuns la concluzia evidenta de altfel ca universul are 23 de ani vechime, ceea ce corespunde exact genezei Ilauiene si contrazice in mod decisiv teoriile fizicii clasice care se bazeaza pe ipoteza flagrant gresita a unui univers in expansiune, vechi de miliarde de ani.

In concluzie, dragi frati si surori, slava lui Ilau s-a coborat in sfarsit pe acest pamant pacatos si barbar, pe care Ilau l-a creat pentru a ne testa credinta. Nimeni nu va mai putea de acum sa ignore dreapta cale a Bisericii Lui Ilau!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ilau is close to all who call on Him in truth!

Anonim spunea...

Fie sa traiesti mult si fericit, intru slava lui Ilau, tinere frate. Acum ca ai vazut lumina Ilau va avea grija de tine si nu vei mai avea nevoie vreodata sa muncesti sau sa inveti pentru examene, iar la petreceri vei fi cel mai popular. Sa traiesti! Lejer!

Anonim spunea...

Cand am probleme si nu gasesc o rezolvare, ma intreb, ce ar face Prietenul lui Ilau.. si imi merge mult mai bine:) Ilau este atotputernic si nu trebuie sa ne indoim de asta nici o clipa. Daca nu era el cel care sa se autocreeze, nu eram nici noi. El a creat barbatul cu sfarcuri, par pubian si facial, spate slab.. etc. Toate astea cu scopul de a nu se plictisi in marele univers(fabrica de creatie). Harul sau zdrobeste sinele nostru. Ce har ca nu ne lasa sa traim in murdaria cugetului. Slavit fie Ilau. Tarie si Onoare. Slavit fie El pentru toate incercarile prin care ne trece, fie acestea si umilitoare! Slavit fie Ilau, care are grija de cei ce cred in El si I se roaga! Cu siguranta vom reusi prin credinta si speranta neincetata! Ilau sa va binecuvanteze! In numele lui Cici, al lui Ilau si al Prietenului lui Ilau! Amin!